My multicomm

Inloggen      My multicomm

Wachtwoord vergeten?
Registreren nieuwe gebruiker
o o o o o
1 2 3

LogiLink

Stereo Headset

ASUS

NVIDIA GeForce GTX1060 Dual OC

TRUST

Joystick GXT 555 Predator

o o o o o

Over ons

Het bedrijf

Multicomm KD is een bedrijf dat zich bezig houdt met alles op het het gebied van ICT.  Wij focussen ons hoofdzakelijk op het repareren, onderhouden en verkopen van pc's, laptops, allerlei randapparatuur en alle onderdelen voor de consument en bedrijven. Daarnaast werken wij service gericht, iedere klant is bij ons belangrijk. Daarom kunt u ook altijd bij ons terecht met elke vraag.

Het kantoor en de showroom van Multicomm KD is gevestigd aan de Hoogstraat 9 in Leerdam. Waar ook de particulieren hun waar kunnen inkopen en voor technische support kunnen langskomen.


Daarnaast bieden wij veel diensten:

Computer en laptop reparaties
Computer en laptop onderhoud
Levering van laptop onderdelen zoals adapters, accu's en schermen
Haal & Breng Service
Aan huis Reparatie Service
Computers tegen scherpe tarieven
Laptops tegen scherpe tarieven
Verkoop & Advies voor bedrijven en particulieren

Kortom wij bieden erg veel producten en diensten, wij nemen u graag alles uit handen als het voor u wat lastig wordt.
Bent u op zoek naar een nieuwe computer of wilt u uw computer een tweede leven geven? Maar u ziet door de bomen het bos niet meer en u hebt geen idee wat in uw geval wijsheid is… …kom dan eens langs bij Multicomm. Zo kunnen wij uw belangrijke bestanden veilig stellen als uw pc gecrasht is maar eventueel ook overzetten naar een nieuwe pc of notebook. Multicomm, computers op maat! Wij proberen u altijd zo snel mogelijk te helpen als er problemen zijn met bijvoorbeeld draadloos internet of email. Dit soort problemen moeten bij de klant thuis verholpen worden en gebeurd vaak binnen 1 a 2 dagen.